SvenskFactoring erbjuder kostnadsfria och medlemstjänster.

Kostnadsfria tjänster:

  • Allmän information om factoring: Factorings definition, beskrivning, för- och nackdelar och mycket mer.
  • Nyheter om factoringutveckling, factoringföretag och factoringmarknaden: Allmänna nyheter om factoringbranschen, löpande nyheter från medlemmarna som de vill publicera samt nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet innehåller information om intressant utveckling avseende factoringbranschen både globalt och i Sverige samt presentation av nya medlemmar.

Kostnadsbelagda tjänster

Factoringföretag och factoringpartner (företag som levererar factoringtjänster eller bidrar till factoringutvecklingen) har möjlighet att bli medlemmar på SvenskFactorings onlineportal.

Fördelar med medlemskapet är följande:

  • Omfattande företagsprofil med en mängd information för intresserade personer och företag.  Medlemmarna får själva möjligheten att skapa profilen med hjälp av SvenskFactorings formulär. Medlemsinformationen innehåller bl.a. detaljerade företagsuppgifter som företagsnamn, adress, hemsida, kontaktperson, kontaktadress, företagslogo, profiltext och tjänsteöversikt. Databasen har en sökfunktion. Endast medlemsföretag syns med logo på första sidan av SvenskFactorings högtrafikerade onlineportal.
  • Medlemmar erbjuds möjligheten att presentera sig själva och sina tjänster omfattande i SvenskFactorings nyhetskanal en gång per år och i ett nyhetsbrev efter att ha tecknat medlemskap.
  • Medlemsföretag erbjuds att publicera löpande relevanta nyheter på onlineportalen och i nyhetsbrevet och kan därigenom marknadsföra sig och vidareutveckla hela marknaden. Publiceringen granskas dock av Svenskfactoring avseende relevans.
  • Sigill: Som SvenskFactoring-medlem får man använda SvenskFactorings sigill på hemsida, i kundtidning, nyhetsbrev etc.

Medlemsavgiften är 4.500,00 SEK p.a. för tillfället.