Asitis lanserar nya Client Web

Asitis Client Web är ett kraftfullt kommunikationshjälpmedel för alla de finansbolag som bedriver sin factoringverksamhet i Asitis Finance. Client Web ger finansbolagets kunder möjlighet att i realtid och mobilt följa sin kundreskontra på ett enkelt och överskådligt sätt. 

Ingi Jonasson (1)Det finns ett ständigt behov hos finansbolagen att minska administrationen genom att möjliggöra för klienten att själv hitta relevant information via webben och det tycker jag att vi lyckats mycket väl med, säger Ingi Jonasson, VD för Asitis AB

Asitis Client Web har ett flexibelt användargränssnitt med stora möjligheter att kunna anpassas till finansbolagets grafiska profil. Den grafiska översiktssidan eller ”Dashboarden” som den också kallas ger klienten en snabb och tydlig överblick över reskontran och de senaste händelserna. All information i Client Web presenteras i realtid med hög prestanda. Client Web är mobilanpassad och fungerar därmed på vanliga skärmar såväl som på läsplattor och mobiler. Klienter som inte alltid befinner sig på kontoret får en snabb överblick även i mobila enheter.

Vi är överväldigade av de positiva reaktioner på Client Web som vi har fått från våra kunder.  Under året kommer vi lansera flera intressanta nyheter i Client Web. Det kommer bli ett mycket spännande år för oss på Asitis och våra kunder, säger Ingi Jonasson avslutningsvis.  

asitis_1795C_256x66 smallAsitis AB grundades år 2002 och har sitt huvudkontor i Skövde. Asitis har över tio års erfarenhet av att utveckla factoringsystem och det egenutvecklade systemet Asitis Finance är i dag ett av de ledande factoringsystemen i Norden.  För närvarande använder ett tjugotal välrenommerade banker och finansbolag Asitis Finance för sin factoringverksamhet.

För mer information om Asitis och dess produkter; besök www.asitis.se eller kontakta Ann-Sofie Molin på e-mail: ann-sofie@asitis.se eller telefon 0708-340597