Ny medlem – Invoice Finance AB

Invoice Finance AB presenterar sig:

Print

Vi har vårt huvudkontor i Malmö men en kundkrets som sträcker sig över hela Sverige och klienter inom alla branscher. Såväl bolag som ägare har en mycket stark finansiell ställning, och tillsammans med personalens mångåriga erfarenhet av branschen är vi väl rustade att möta marknadens krav.  Invoice Finance erbjuder ett nytänkande avseende priset för fakturaköp som gör att produkten blir ett realistiskt alternativ till annan finansiering av reskontran. Detta är möjligt genom sund och effektiv styrning av vår verksamhet samt att vi ställer vissa krav på vår kunds administrativa mognad och kvaliteten på fakturamottagaren. Vi erbjuder våra kunder tid, pengar och kompetens.

Affärsidé

Invoice Finance bedriver finansiella tjänster åt företag inom fakturabelåning, fakturaköp och inkassohantering med marknadens högsta kvalitet och bästa villkor.

Vision

Invoice Finance ska vara den ledande finansiella organisationen inom finansiering och administration av kundfordringar genom god kvalitet och effektiva lösningar.